Een jaar in vogelvlucht

Ik heb nu ongeveer een jaar niks meer op deze blog geschreven. Niet omdat er niks gebeurd zou zijn, maar eerder omdat er te veel gebeurd is. Ik had letterlijk en figuurlijk wat andere dingen aan mijn hoofd, ik heb namelijk een CI gekregen (wie meer info hierover wil, klik hier). Maar dat terzijde, want deze blog gaat immers over mijn velomobiel.

Dus nu verder met het jaar in vogelvlucht. En dan is het maar goed dat ik alles nog eens in Strava kan opzoeken!

  • - Ik heb beloofd om mee te helpen bij de ritten van het 8. Trike Treffen van het duitse Velomobilforum, en één daarvan zou ik ook in zijn geheel voorbereiden. Dus eind februari ben ik maar eens begonnen met het verkennen van mogelijke routes.
  • - Eind april (je moet toch wat in de meivakantie) een ritje naar het duitse Lobberich, waar ik met Auntie Helen heb afgesproken. Ik ben bij haar blog uitgekomen door een artikel over LEL2013 in Ligfiets&. Omdat ik via haar blog wist dat ze een jaartje in Duitsland zou komen wonen en dat dit bij mij in de buurt zou zijn, hebben we afgesproken samen wat tochtjes te maken.
  • - In het weekend voor Hemelvaart hebben de Limburgse Liggers een mooie rit georganiseerd: de brouwerijrit. Een rit met een dergelijke naam wil ik natuurlijk niet missen!
  • - Hemelvaart: het 8. Trike Treffen in Schwalmtal. Een erg gezellig kampeerweekend met 3 mooie ritten door het nederlands-duitse grensgebied. Ik ben gelukkig niet de enige die met een velomobiel komt opdagen. We zijn ook van harte welkom, per slot van rekening hebben wij ook 3 wielen.
  • - Op 12 juni heb ik mijn zoon Max in de aanhanger achter de Mango gezet en zijn we naar Brüggen gereden. Hier had ik met Helen afgesproken om haar de wieldoekjes te geven die ik voor haar bij Etienne had gehaald. Op haar blog een verslagje en wat foto's (even een klein stukje naar benenden scrollen). Zo'n aanhanger met kind is trouwens een goede training, zeker de stukken bergop!
  • - Cycle Vision 2014, mijn eerste (en voorlopig laatste) wedstrijd. Ik had tot doel om in het uurs-criterium 40 km te halen, dus met mijn 43,5 km ben ik zeer tevreden! Wie had dat gedacht van zo'n ouwe Mango/berijder?! Voor foto's en uitslagen verwijs ik naar ligfiets.net.
  • - 9 augustus: vroeg uit de veren en de aanhanger achter de auto gekoppeld. Helen en haar Versatile "Penelope" worden opgehaald voor een 3-landenrit (verslag op het laatste kwart van de pagina in de link).
  • - Voor ik op 1 oktober onder het mes ga, wil ik nog één langere rit maken, dus breng ik op 7 september een bezoekje aan de Rijn in Düsseldorf.


En wat het fietsen betreft, was dat 2014 voor mij. Ik heb na mijn operatie tot nu toe slechts 2 ritten (op één daarvan ben ik trouwens weer door de politie aangehouden) gemaakt. Nu ben ik sinds twee weken weer met halve dagen fysiek op het werk aan de slag en hoop dat over een paar weken weer volledig te zijn. En dan ga ik ook weer lekker uit de auto, en in de velomobiel!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen