Mango nr. 90

Zo'n 1½ week geleden zag ik een Mango in een advertentie te koop staan voor een heel gunstige prijs. Ik heb de adverteerder dan ook meteen een mailtje gestuurd dat ik deze graag wilde hebben. De prijs was zo laag omdat de bovenkant was beschadigd en de ketting was aan een beurt toe. Gezien dit feit wilde de verkoper de Mango liever aan Velomobiel.nl verkopen, zodat zij hem konden opknappen en doorverkopen. Omdat ik al contact met de verkoper had gehad, kreeg ik dezelfde dag nog een mail van velomobiel .nl dat ik als eerste een optie op deze Mango zou krijgen als deze hersteld was.

Mango 90

Mango nr. 90 is in 2006 door velomobiel.nl geproduceerd en in augustus aan de eerste eigenaar geleverd. Het is dus één van de laatste Mango's die in Dronten geproduceerd zijn, gezien na Mango nr. 115 de productie in 2007 werd overgeheveld naar Sinner Bikes in Groningen.

Vorige week kreeg ik een mailtje van Ymte van Velomobiel.nl, dat de schade technisch hersteld was, maar wel nog zichtbaar was. Ook gaf hij mij de prijs die ze er na herstel voor vroegen, en hier ben ik mee akkoord gegaan. Dus Mango nr. 90 is binnenkort van mij!!!

Vandaag heb ik van Ymte te horen gekregen dat ik de Mango vrijdag of zaterdag kan afhalen. Er moeten wel nog een paar aanpassingen worden gedaan (trekhaakbeugel en dakje), maar dat hindert niet. Probleem is dat ik zowel vrijdag als zaterdag geen tijd heb... Nr. 90 wordt dus de 13e april in Dronten afgehaald; nog een weekje voorpret.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen